Våra priser

Arvskifte

3 995 kronor

Bodelning

3 995 kronor

Bouppteckning

7 995 kronor

Framtidsfullmakt

1 895 kronor

Gåvobrev

1 895 kronor

Samboavtal

2 495 kronor

Samäganderättsavtal

2 495 kronor

Skilsmässa

4 995 kronor

Skuldebrev

1 895 kronor

Testamente

2 495 kronor
(Självklart utan villkor om testamentsexekutor, läs mer här)

Äktenskapsförord

2 495 kronor

Hembesök eller på annan plats

1 000 kronor (utöver kostnaden för handlingarna)
(Läs mer om vår arbetsmodell här)

Observera att priserna enbart är ungefärliga.

Det är alltid vanskligt att sätta ungefärliga priser då det finns så mycket som kan påverka dessa. Notera därför att de angivna priserna mycket väl kan komma att justeras såväl upp som ned. Men med dessa priser finns det någon utgångspunkt som ni med fördel kan jämföra med våra konkurrenter.

Notera även att vi har en lite annorlunda arbetsmodell som ni kan läsa mer om här. Vi är säkra på att det är till er fördel, men det kan vara bra att känna till.

Helhetslösningar och paket

Det är mycket sällan som man enbart behöver en av handlingarna. Oftast vill man se till att hela ens privatjuridiska upplägg är väl genomtänkt och fungerar väl tillsammans. Det innebär att vi upprättar flera olika handlingar. Vi brukar exempelvis alltid upprätta testamentet ihop med en framtidsfullmakt. Är man då ett par som upprättar ett gemensamt testamente och har två framtidsfullmakter vardera till olika individer kan kostnaden snabbt dra iväg. Därför erbjuder vi givetvis kraftigt rabatterade priser när man behöver fler handlingar. 

Det är därför närmast omöjligt att fastställa vad vi kommer att debitera för arbetet innan vi har fått ge ett kostnadsförslag, vilket givetvis är helt kostnadsfritt. Vi skräddarsyr samtliga handlingar och lösningar efter era behov.  

Har du frågor om våra priser, eller vill ha en kostnadsfri offert? Fyll i här nedan så återkommer vi fortast möjligt.