Om Dalajuristen.se

Jag heter Tomas Kolbjer och jag grundade Dalajuristen.se 2019. Idéen med verksamheten är att erbjuda förstklassig juridisk rådgivning med skräddarsydda lösningar, men till ett fast pris utan några märkliga villkor eller tjafs. 

Vi har en lite annorlunda arbetsmodell som vi beskriver närmre här, men kontentan är att vi vill vara flexibla och snabba, och vi anser att vi har kommit fram till en bra lösning som passar dig och dina behov. Anser du att så inte är fallet, får du gärna skicka ett mail till mig på tomas @ dalajuristen.se.

Dalajuristens mål

Vårt mål är att göra dig nöjd och få dig att känna dig trygg. Trygg blir du när du har koll på dina handlingar, som exempelvis testamentet eller framtidsfullmakten, eller när du slipper tänka på bouppteckningen och arvskiftet utan istället överlåter det till ett proffs. Vi vill att du ska veta vad du kan förvänta dig, både vad gäller pris och kvalité på tjänsten. 

Vi har insett att många jurist- och advokatbyråer är väldigt otydliga och stela i sin service. Ofta behöver du boka en fysisk träff först om några veckor, för att sedan gå till ett möte och förvänta dig att kunna upprätta testamentet eller handlingen på uppstuds. Det är inte riktigt kompatibelt med hur många frågor som snurrar i huvudet på en. Vill du istället återkomma när du har fått tänka igenom upplägget så kostar det ytterligare många tusenlappar. Det är något vi inte tål

Därför är vi mycket tydliga med hur vi arbetar, vilka priser vi har, och vad vi kommer att leverera. 

Om Tomas

Jag får ändå passa på att presentera mig lite närmre. Jag heter Tomas Kolbjer och är utbildad jurist från Stockholms Universitet. Under studietiden hade jag lite olika arbeten vilka gav mig möjligheten att arbeta med ekonomisk privatjuridik, och hjälpa personer med deras frågeställningar. Det gav mig en otrolig mersmak då jag genuint gillar att arbeta i ett service-yrke och få bistå med min hjälp till er. 

Utöver att sitta med nästan i juridisk litteratur och upprätta handlingar gillar jag att läsa skönlitteratur (har du ett bra tips på en bok får du gärna höra av dig) samt träna. 2019 klarade jag av en Svensk klassiker, något som gav mersmak för i vart fall skidåkning och cykling.