Testamente – Fast pris – 2495 kronor

Testamente – Fast pris – 2495 kronor

Dalajuristen arbetar enbart med fasta priser, och det gäller givetvis även testamenten. Det innebär att du vet vad du betalar redan från början. 

Vi arbetar inte med någon mall, utan ger personlig och anpassad service och rådgivning till dig, baserat på dina önskemål och förutsättningar. 

Varför inte göra det själv med hjälp av en mall?

Det är inte ovanligt att man vill skriva testamentet själv, inte minst för att slippa betala något. Testamentets formkrav är tydliga och går enkelt att uppfylla själv. Man behöver således inte ha hjälp av en jurist för att upprätta ett giltigt testamente. Se exempelvis skatteverkets sida för information

Vill man däremot vara helt säker på att det blir korrekt och rättvist bör man ta hjälp av en jurist. Det är en billig försäkring för att hela ens förmögenhet skiftas och fördelas på ett rätt sätt. 

Fast pris - 2495 kronor

Vi är alltid tydliga med vilka priser vi tar för våra arbeten. Det ger dig en möjlighet att jämföra oss med andra jurister men även för att vi är helt öppna med vår prissättning. För det fasta priset kommer vi att upprätta ett personligt testamente som är i enlighet med dina önskemål. Vår arbetsmodell kan du läsa mer om här