Jurist i Orsa

- Din personliga jurist inom familjerätten, till fast pris

När du behöver en kunnig och kompetent jurist i Orsa finns vi hos Dalajuristen till ditt förfogande. Vi arbetar primärt med ekonomisk familjerätt, men åtar oss i stort sett samtliga juridiska uppdrag.

Vi finns tillgängliga som Notarius Publicus i Orsa.

Vi har stor erfarenhet av att erbjuda skräddarsydda upplägg som passar just dig, din familj och er situation. Det innebär att vi inte använder en generisk mall som vi försöker pressa in hos alla, utan istället ser vi till dig, dina behov och önskemål. Vi är säkra på att vi på det sättet kommer kunna erbjuda den bästa möjliga servicen. 

Kommunal- och tingshus
Testamente bild

Familjerätt

Behöver du hjälp med testamente, framtidsfullmakt, äktenskapsförord, samboavtal eller gåvobrev i Orsa finns vi till ditt förfogande. Det gäller även övriga tjänster. Du kan se vår fullständiga lista på våra tjänster här

Vi gillar att vara proaktiva och arbeta för framtiden, vilket innebär att vi gärna tar helhetsgrepp om ditt privatjuridiska upplägg.

Vi har ett erbjudande för dig i Orsa!

Dalajuristens arbetsmodell

Vi på Dalajuristen arbetar på ett lite annorlunda sätt jämfört med många andra juristbyråer, och vi förklarar det närmre här. Sammanfattningsvis kan dock säga att vi är säkra på att vår modell innebär en mer personlig rådgivning för dig, samtidigt som vi kan vara mer flexibla och prisvärda jämfört med våra konkurrenter. Vi vågar således påstå att vi är en mycket lämplig jurist i Orsa för dig.

Sambo och äktenskap

Vid äktenskap och samboförhållanden finns det en hel del juridik att tänka på. Varje familjesituation är unik och det är många aspekter att ta hänsyn till. Inte helt ovanligt är att båda har barn sedan tidigare, har olika ekonomiska förutsättningar och vill därför göra en rättvis fördelning, dels emellan sig själva, dels mellan barnen när man någon gång går bort. 

Förberedd för framtiden

Genom att ha tänkt igenom och upprättat rätt handlingar är man förberedd på framtida livshändelser. På så vis är man trygg för hur framtiden kommer att se ut. Det kan exempelvis vara ett gemensamt testamente, men även ett äktenskapsförord, samboavtal eller skuldebrev. Oavsett vad du behöver eller vill ha hjälp med, finns vi till för dig i Orsa.

Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert.

Par i Dalarna

Vid dödsfall

När man själv närmar sig döden, eller en nära anhörig precis gått bort, finns det en hel del tankar i huvudet. Vi hjälper gärna till med praktikaliteterna och på så vis låter dig fokusera på det som är på riktigt viktigt. Orsa kommun har en hel del matnyttig information på sin hemsida, och detsamma gäller även Skatteverket. Vill du få hjälp med testamente, bouppteckning eller arvskifte i Orsa är du välkommen att höra av dig till oss här nedan. 

Hör av dig till oss, vi återkommer under dagen.